About Me


Assalamualaikum & hai semua.  Sy Izma kini menetap di Putrajaya. Sy merupakan salah seorang Dealer Everlynn Skincare & Beautycare bagi kawasan Putrajaya,Cyberjaya,Dengkil & Klia, Sepang. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan sy dgn merujuk/klik pada button contact.

Bagi mereka yang baru mengenali produk EVERLYNN SKINCARE kami disini bertindak sebagai pengedar (dealer) bagi kawasan PUTRAJAYA, CYBERJAYA, DENGKIL dan KLIA, Sepang.

Kami sangat memberi fokus kepada kecantikan semulajadi dari dalam dan luar dengan menggunakan bahan-bahan seperti buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan dari Negara Perancis yang mengandungi kandungan vitamin dan nutrient yang tinggi.

Dengan EVERLYNN, kami yakin dapat membantu wanita Asia mendapatkan kulit yang sihat, berseri dah lebih bermaya.

Kami juga berjanji akan meningkatkan servis kami dari semasa ke semasa.

Harapan kami ialah untuk menghasilkan produk penjagaan kulit yang berkualiti tinggi dan mampu dimiliki oleh setiap wanita pada harga yang berpatutan.

Harapan kami juga untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada semua demi kepuasan setiap pelanggan kami.

Produk kami telah berjaya melahirkan siri penjagaan kulit wajah & produk kesihatan serta kecantikan dalaman 'EVERLYNN' yang telah mendapat sambutan tinggi dari wanita di seluruh negara. Produk kami telah dibuktikan secara klinikal dapat memberi perubahan positif yang ketara tanpa kesan sampingan. Satu kumpulan khas telah ditubuhkan bagi tujuan penyelidikan dan pembangunan produk. EVERLYNN dirumuskan khas oleh pakar-pakar penyelidik yang berpengalaman di dalam bidang kosmetik dan penjagaan kulit sejak tahun 1980 an.

Selain itu, setiap rangkaian produk kami adalah kaya dengan ekstrak daripada tumbuhan semula jadi, buah-buahan dan lain-lain bahan yang berkualiti tinggi, selamat dan pelbagai kombinasi digunakan bagi menepati citarasa dan keperluan ideal seorang wanita.Formula yang digunakan adalah semulajadi dan direka khas untuk masyarakat Asia.

Kami juga sangat komited untuk terus berkembang maju bersama anda. Terima kasih atas sokongan anda, dan manjakanlah diri anda dengan set penjagaan wajah & produk kesihatan dan kecantikan dalaman yang cukup berkesan dan berupaya untuk mengembalikan semula kejelitaan anda. Kepuasan pengguna adalah misi utama kami .

Secara keseluruhannya, matlamat kami adalah untuk mengeluar dan memasarkan produk penjagaan kulit, kesihatan dan kecantikan dalaman yang berkualiti tinggi khusus untuk masyarakat Asia khususnya.

Kami disini mengalu-alukan kedatangan anda semua agar sentiasa melawati www.nurkasihizrinboutique.blogspot.com/ untuk terus mendapatkan tips serta info tentang produk kami ini.

Salam sayang,
Nur Kasih Izrin